Om ByVerkstedet

ByVerkstedet er en ideell organisasjon som arrangerer kreative workshops innen snekring, håndverk og sykkelmekking. 
Vi arbeider for at så mange som mulig, og spesielt barn og unge, skal få oppleve skaperglede og mestring gjennom kreativt arbeid.

I vårt mini-verksted på Tøyen torg arrangerer vi åpent verksted for barn, unge og folk i nærmiljøet. 
Målet er et bærekraftig folkeverksted som støtter opp om godt håndverk, design og mestringsopplevelser.


ByVerkstedet:

  • Etablert på Tøyen i 2013
  • Arbeider tverrfaglig med prosjekter innen håndverk, design, arkitektur og byutvikling
  • Har hatt daglig drift siden høsten 2015 med prosjektleder i 100 % stilling
  • Har et styre, fagutdannede verksmestere, et Advisory Board med et ungdomsråd og en rekke frivillige
  • Del av Tøyen Unlimited som er et nettverk for sosialt entreprenørskap
  • Tilbyr gratis workshops og aktiviteter i nærmiljøet
  • Gjør oppdrag for offentlige og private aktører, innen kreative workshops, bygging av byromsinstallasjoner og medvirkningsprosesser 

Store deler av ByVerkstedet sin virksomhet er basert på frivillig arbeid.
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller vil delta som frivillig! 


Hils på våre verksmestere

ByVerkstedet har et fantastisk team av verksmestere. Med ulike kompetanse innen håndverk, blander de tradisjon med nye ideer. 
Alle våre verksmestere er trygge voksne som liker å jobbe med mennesker.

Isaac Hegna Manning Her kommer tekst om Isaac.

Isaac Hegna Manning
Her kommer tekst om Isaac.

Carsten Løddesøl Jeg opplever at vi lever i en tid hvor fokus er veldig på det akademiske. Både i skolevesenet, verdisynet, kunsten og i de fleste deler av samfunnet. Håndverk og det manuelle arbeidet er nedvurdert og noe vi kjøper fra billigere land. I ByVerkstedet vil jeg gjerne slå et slag for den fysiske verden!

Carsten Løddesøl
Jeg opplever at vi lever i en tid hvor fokus er veldig på det akademiske. Både i skolevesenet, verdisynet, kunsten og i de fleste deler av samfunnet. Håndverk og det manuelle arbeidet er nedvurdert og noe vi kjøper fra billigere land.

I ByVerkstedet vil jeg gjerne slå et slag for den fysiske verden!

Anna Ferm Jeg liker å bygge ting. Mitt yndlingsmaterial er nok treverk og jeg er glad i å jobbe med små detaljer som sammenføyningene eller overflaten. Men, abstrakte konstruksjoner som bare er byggebonaza er også gøy. I ByVerkstedet liker jeg at vi kan planlegge og gjøre prosjekter der alle bidrar med sine ideér og så finner vi ut hvordan og hva vi skal.

Anna Ferm

Jeg liker å bygge ting. Mitt yndlingsmaterial er nok treverk og jeg er glad i å jobbe med små detaljer som sammenføyningene eller overflaten. Men, abstrakte konstruksjoner som bare er byggebonaza er også gøy.

I ByVerkstedet liker jeg at vi kan planlegge og gjøre prosjekter der alle bidrar med sine ideér og så finner vi ut hvordan og hva vi skal.

Eivind Lindbråten Jeg er interessert i teknologi. Spesielt hvordan vi kan modifisere og tilpasse teknikk til å gjøre praktiske ting eller bare artige ting. I Byverkstedet blir jeg spesielt gira av prosjekter der vi kan kombinere teknkologi med tradisjonelt håndtverk og tradisjonelle materialer.

Eivind Lindbråten

Jeg er interessert i teknologi. Spesielt hvordan vi kan modifisere og tilpasse teknikk til å gjøre praktiske ting eller bare artige ting.

I Byverkstedet blir jeg spesielt gira av prosjekter der vi kan kombinere teknkologi med tradisjonelt håndtverk og tradisjonelle materialer.

Haji M Haji Jeg er generelt glad i å bruke hendene, være kreativ, fikse ting. Men jeg synes det er spesielt gøy når jeg får til å konvertere gamle utdaterte ting eller ting fra naturen til noe nytt - nyttig eller fint. 

Haji M Haji
Jeg er generelt glad i å bruke hendene, være kreativ, fikse ting. Men jeg synes det er spesielt gøy når jeg får til å konvertere gamle utdaterte ting eller ting fra naturen til noe nytt - nyttig eller fint. 

Kjersti Falkenberg Her kommer tekst om Kjersti.

Kjersti Falkenberg
Her kommer tekst om Kjersti.

Gunnar Moen Her kommer tekst om Gunnar.

Gunnar Moen
Her kommer tekst om Gunnar.

Thomas Moe Johansen Her kommer tekst om Thomas.

Thomas Moe Johansen
Her kommer tekst om Thomas.